(Leestijd: 1 - 2 minuten)
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
  1. Ik wil deelnemen aan een event
  2. Ik wil mijn deelname aan een event annuleren
  3. Ik ben ingeschreven voor een event, hoe zorg ik er nu voor dat mijn deelname definitief wordt

Ik wil deelnemen aan een event

Om deel te nemen aan een event is de eenvoudigste methode om je hiervoor online in te schrijven. Dit doe je door in de details van het event op de rode "Registreer" knop te drukken, je ontbrekende details in te vullen eventueel aangevuld met een extra bericht en te bevestigen.

Om te kunnen online inschrijven voor een event moet je ingelogd zijn op onze site. Voor meer info over hoe je dit kan doen zie ook onze FAQ rond Registratie & Login.

Ik wil mijn deelname aan een event annuleren

Als je reeds ingeschreven bent en je wil je inschrijving ongedaan maken, stuur dan een mailtje naar events@CoachingMetEnDoorPaarden.com met als onderwerp "Annulatie deelname event [Naam Event] [Datum Event]" (als je op de link klikt wordt de mail automatisch aangemaakt, zorg er wel voor dat je [Naam Event] en [Datum Event] vervangt door de juiste waarden, anders weten wij ook niet welke inschrijving wij moeten annuleren!). Wij zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat uw deelname kostenloos wordt geannuleerd.

Ik ben ingeschreven voor een event, hoe zorg ik er nu voor dat mijn deelname definitief wordt

Je inschrijving voor een niet-betalend event is meteen definitief nadat je je ingeschreven hebt. Als je je inschrijft, verwachten we ook dat je komt.

Voor een betalend event wordt je inschrijving pas definitief nadat je het voorschot hebt gestort (staat duidelijk vermeld op de details van het event). Je kan het voorschot ofwel ter plaatse komen betalen, ofwel kan je via mail aan ons rekeningnummer geraken waar je het correcte bedrag kan naar overschrijven.

Je voorschot dient betaald te zijn uiterlijk 8 kalenderdagen na je inschrijving voor het event, indien dit niet het geval is behouden wij ons het recht voor om je inschrijving ongedaan te maken en de plaats voor het event terug vrij te geven voor inschrijving door iemand anders.